Från Orangeriet- April

 

Hej,

 I skrivande stund har det bittra kylan släppt sitt grepp men än ligger det ett tjockt snötäcke kvar här i Sanatorieskogen. Tittar man sig omkring börjar man se en hel del vårtecken. Knopparna på Magnoliaträden börjar komma och det känns ju underbart. I detta nyhetsbrev har vi samlat ihop Orangeriets egna events.

Varmt välkommen

Hälsningar Pia & Thomas

 

KURS I YMPNING

Vi kommer ha ytterligare en kurs i ympning den 21/4. 

Här stolta elever som visar upp sina egenhändigt ympade träd.

Läs mer här.

YOGA I ORANGERIET MED CHRISTINE CARLBORG

Söndagen den 6/5 kommer vi att ha yoga i Orangeriet. Unna dig en skön söndag med avslappnande yoga som passar alla.  Efteråt kommer det att serveras italiensk buffé.  

Läs mer här

 

VILL DU HA HJÄLP MED DEKORATIONER TILL DITT BRÖLLOP?

 

Vi samarberar med en jätteduktig florist som heter Pernilla Karlsson och hon driver företaget Trollius.

 

Du har väl sett att vi har ett prisvärt prispaket för bröllop. Se också våra grundpriser för hyra av lokalen här

MELODIKRYSSET STARTAR UPP IGEN DEN 21/4

Läs mer här

 

HYR ORANGERIET

Du vet väl att du kan hyra vårt fina Orangeri? Vill ni ha er konferens här?  Vi kan hjälpa er med helhetslösningar med frukost, lunch och middag. Nu finns det också projektor. Våra samarbetsparners hittar du här

AKTIVITETER I SANATORIESKOGEN

En trevlig start på en fest eller rolig avslutning på en konferens är Boule. Inomhusbanan ligger i nära anslutning till Hotel och Orangeriet. Det är ett roligt sätt att starta festen på eller avsluta konferensen.  Duktiga instruktörer hjälper er.  

KONTAKT:
Tel: +46321-25110
E-post: kansli@uif.se

 

EFTERLYSNING

Vi letar efter porslin och kuriosa som fanns på gamla Kurhotellet

och helst med loggan USB.

Följ och gilla på

 

 

0
0

BRÖLLOPSLOKAL

Vi får en del förfrågningar angående bröllopslokaler och därför har vi satt ihop ett prisvärt bröllopspaket.  I bröllopspaketet ingår allt som behövs för att göra din bröllopsfest i Orangeriet till en minnesvärd och lyckad fest. Tex ett romantiskt välkomsttält för drinkar, linnedukar, servetter och annat som sätter guldkant på kvällen.  Vi kan också förmedla en lokal florist så slipper ni som inte bor i stan att tänka på blomsterarrangemang , allt kan ordnas på plats. Övernattning på Hotel Lassalyckan finns med endast 5 minuters gångväg. Dom erbjuder ett härligt rum för brudparet men även rum för era gäster. Se pris för bröllopspaket samt övriga priser här.  Kontakta oss gärna för mer information.  

0
0